Mikan ja Anssin Autohuolto Oy x JVmedia

Mikan ja Anssin Autohuolto on Jyväskylästä lähtöisin oleva monimerkkiautohuolto. JVmedia on toiminut jo vuosia heidän ulkoistettuna markkinointipäällikkönä ja ollut osaltaan mahdollistamassa ketjun laajenemista kahteen uuteen kaupunkiin.

Digitaalinen markkinointi loi uuden myyntikanavan autohuoltopalveluille

Vuonna 2017 perinteisemmillä aloilla, johon myös autohuolto- ja korjaamoala kuuluu, ei ollut tavallista tehdä digitaalista markkinointia. Aloitimme yhteistyön luomalla digitaalista sisältöä verkkosivuille tavoitteena nostaa Mikan ja Anssin Autohuoltoa korkeammalle Googlen orgaanisissa hakutuloksissa. Sittemmin sisällöt otettiin käyttöön myös sosiaalisen median markkinoinnissa.

Hakukonemarkkinointi on vuosien saatossa muodostunut Mikan ja Anssin Autohuollon tärkeimmäksi myyntikanavaksi, millä varaustilannetta voidaan hallita budjetteja säätämällä. 

Onnistuneella markkinoinnilla ja digitaalisilla ratkaisuilla Mikan ja Anssin Autohuolto on yhteistyömme aikana kasvanut jo kolme paikkakuntaa kattavaksi monimerkkikorjaamoketjuksi. Jyväskylän lisäksi toimipisteet löytyvät Tampereelta ja Hollolasta.

Siirryimme RACE-mallin markkinointiin vuonna 2023, minkä myötä loimme tarkat ostajapersoonat, joita haluamme markkinoinnillamme puhutella. Näin pystymme vaikuttamaan jokaisessa ostamisen vaiheessa olevaan asiakasryhmään tarkasti valikoidulla sisällöllä poistamalla esteitä ostamisen tieltä.

Mikan ja Anssin Autohuolto Oy

JVmedian tuottamat palvelut Mikan ja Anssin Autohuollolle

Saavutetut tulokset

Yhteenveto

JVmedian ja Mikan ja Anssin Autohuollon yhteistyö on osoittanut, että pitkäjänteisellä työllä voidaan perinteiselläkin alalla tehdä merkittäviä tuloksia ja tavoittaa uutta markkinaa digitaalisella markkinoinnilla. Molemminpuolinen luottamus yhdessä sovittuihin toimintoihin 

JVmedia on jo vuosia toiminut Mikan ja Anssin Autohuollolle ulkoistettuna markkinointipäällikkönä. Saamme heiltä innovatiivisia ehdotuksia miten markkinointiamme voidaan kehittää ja he hoitavat kaiken käytännön sopimisen markkinointiin liittyen yhdessä sovitulla tavalla. Meidän kokoiselle organisaatiolle JVmedia on täydellinen kumppani toteuttamaan notkeaa markkinointistrategiaa sekä vastaamaan pikaisiin käytännön tarpeisiin liittyen verkkosivuihimme kustannustehokkaasti ja nopeasti.

logo.png

Kuinka voimme auttaa?

Mistä palvelustamme olet kiinnostunut?
Oletko kiinnostunut...?
Oletko kiinnostunut...?
Oletko kiinnostunut...?
Oletko kiinnostunut...?
Oletko kiinnostunut...?
Kerro miten voimme auttaa?
Nimesi *
Yritys *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Kerro halutessasi lisää: